Hodet med det rare i...

ai-ai-ai... her kommer d mykje sjit..

onsdag, februar 17, 2010

"här sitter jag.."

I like!





HAHAHAHAHAHHAHAAHHA!!!

cracks me up, og minner meg om englandsturen<3

tirsdag, januar 19, 2010

by the way..

Hvis rævva di sender ut mer hvitt lys enn sola, ikke gå m g-streng på treningssenter, there's other people there..

HAHAHAHAHAHAHA

søndag, januar 17, 2010

Excuse YOU!

i dag da jeg drev å løp intervall på treningsenteret, og hadde løpt i over 45 minutter, og va 2-3 min unna å være ferdig med en lang og forfilling treningsøkt, kommer det en fyr og begynner å tukle med tredmill'n ved siden av den som jeg løp på, og gjorde ett eller annet som fikk min tredmill til å bråstoppe.
jeg vet ikke hva han gjorde, men når jeg sa "ehh..no stoppa min", så sa han bare "ja, begge stoppa", og gikk.
rettelse: bare min stoppa, fordi den du tukla med funka ikke før du tukla med den heller!
banna DOUCHE! neste gang du kommer med douche-moves, hva med å si, "å, unnskyld, det var ikke meningen å ødelegge treningen din", eller noe i den dur.

det ble jo tidenes pause før jeg fikk gjort treningsøkten ferdig. og det er ikke like digg hvis man ikke klarer å gjøre økten i ett.


douche!

torsdag, januar 14, 2010

Sinna-blogg!

I dag da jeg stod opp, gjorde jeg som vanlig og satte på tevann og radioresepsjonen-podcasten fra programmet igår. Imens jeg ventet på at vannet skulle koke opp, sjekket jeg litt hjemmesider, som jeg også bruker å gjøre på morrakvisten. Da jeg kom til tv2.no ser jeg bilde ab tore sagen og ein eller anna fyr som jeg ikke har sett før, men tittelen "drapstruet "navn på personen som jeg ikke kjente til" direkte på radio" eller noe i den duren. Djiiiis tenkte jeg siden jeg nettopp hadde hørt denne "drapstruingen", som bare var tull i forbindelse med at tore sagen hadde hetsa mira craig for å tro at folk som tenker negativt og har skyldfølelse for ett eller anna, er selv skyld i at de får kreft. Altså gen-mutasjoner er din egen feil, og syldes negativ tankekraft. (men mer om det seinere)
anyways da, denne "drapstruingen" har da tv2 skrevet en artikkel om. det de ikke nevner, er at tore sagen på forhånd (av "drapstruingen" da altså) sier at han håper på at tv2 ringer han igjen, hvis han drapstruer han "journalisten" som "intervjuet" han om "mira craig" ( oki den siste " " var bare for å være morsom, la oss se bort fra den og være seriøs noch einmal).

min kommentar til dette er altså, hva skjer m journalistikken?
er det slike "jounalister" tv2 ansetter? vet tv2 om hva som skjer i "underholdnings"-delen deres? man må jo bare anta ja. hvordan kan man da ta tv2 på alvor, hvis jounalistene ikke forteller hele saken? d blir jo bare som et amerikansk valgkamp, der man bare er ute etter å sverte motstanderen( som en må anta er nrk i dette tilfelle). se og hør i tv-format. tablioid,tabloid,tabloid.


og BRA mira craig! du har jo du løst kreft-problemet da. hva skal vi m medisiner hvis alle bare kan tenke seg frisk? nå sier ikke jeg at jeg ikke tror at d å tenke positivt KAN ha en hjelpende effekt, for d tror jeg så absolutt. men man kan ikke si at d å tenke negativt gir deg kreft, osm om det som har fått det er skyld i det selv. det er outrageous! kanskje damen burde studere litt medisin e.l. før man uttaler seg om slike ting på tv. alot of people can hear you, you know.


en annen ting jeg ble provosert over idag, er at jeg så en person jeg har som venn på FB hadde meldt seg inn i noe slags "anti-ottar"-gruppe, som da altså er to gutter som har startet. de mener at menn blir diskriminert imot, og det er tydligvis ottar sin feil, og de vil ha likestilling for menn.
her skal ikke jeg uttale men noe om ottar, for jeg aner ikke hva de mener. men jeg synes de som har startet "anti-"gruppa ikke tenker særlig langt, og at jenter melder seg inn i denne gruppa viser at vi er for godt vant her i norge.
vi som er unge i dag har vært EKSTREMT heldige, for det første å vokse opp i norge, men også fordi vi i norge har vokst opp med like rettigheter for kvinner og menn (for det meste). og grunnen til at vi har vokst opp med like rettigheter, er jo nettopp fordi kvinneforkjempere slik som ottar har jobba for at det skal bli sånn. det er faktisk ikke så lenge siden det ikke var likestilling, så det er ingen grunn til å bli cocky.
itillegg er det fremdelses over 80% av verden som ikke har likestilling. kvinner som blir undertrykt og missbrukt, bare fordi de ER kvinner. disse "anti-"-medlemmene skulle ha fått prøvd å bytte plass med noen av de kvinnene og se hvor digg d hadde vært. å måtte ha følge hvis man ska ut i offentligheten, å hele tiden være tildekket, uansett hvilket vær det er ute, å ikke kunne bestemme noe som helst seg, men å måtte ha tillatelse for hver minste ting.


en tredje kjip ting: i følge under dusken tar 16 indiske studenter livet sitt hver dag pga eksamensstress.
dævven, jeg trodde vi hadde det jævlig i eksamensperioden. I eat my words.

jeg er så evig takknemmelig for å ha fått vokse opp i norge, hvor jeg har fått muligheten til å utdanne meg, uansett hvilket kjønn jeg måtte gjøre krav på. i det hele tatt å ha fått muligheten til å unngå barnearbeid, missbruk og undertrykking. å ha blitt oppfordret til å ta utdannelse, å lære. astrofysikk, kvantefysikk, romteknologi, energi og miljø-fysikk. fysikk i d heletatt! jeg kan ikke tenke meg å ha vært uten...

(ikke så "sinna" lengre..)

torsdag, juni 18, 2009

time goes by, so slowly.. eller ikke:

sia æ ikke har blogga på flere år så må d jo litt oppdateringer til.

har jo forlengst blitt ferdig på forlkehøgskulen, og har alt gått to år på NTNU, på bachelor i fysikk, vært ein tur til i portugal og ein tur til london.

kan jo sjekke i bilde-mappa ka æ har drevet m sia sist.. bare vent litt..






mm.. ja.. vi har hatt L-fest på realfagskjelleren i løpet av høsten (08)
-lego-mannen

ja og så har d jo vært eksamenslesing før jul, der æ heller gjorde dette



og jul, da hadde æ et lite romjulsselskap m nammenamme-pinnekjøtt



Chris,Mais,Tord,
Hanne J, Heidi
og Reidar
på enden
(ikke m på bildet)











så da vi hatt husfest (der æ bodde før)




(tord, silje,elise og mæ)

strawberry daiquiries mandatory!







der eine beinet på senga min seff ble ødelagt


da måtte æ seff ut m verktøykassen og ordne












utover vinteren har ein liten gjeng fra skolen stukket på tur opp i skauen og laga bål og grilla pølser=)





gravde ut sitteplass og bålplass som vi brukte flere ganger (dvs eivind gravde ut)
mæ, alex, andreas (aka dale oen), kall-o







har også vært i utdrikkningslag, for første gang, for Hanne J







H-J som tar på ein utstoppa lama uten at ho veit ka d e, hehe














etterpå når vi lurte ho og sa den va levende











og så va d bryllup da seff





-ugift



nydelig brud!











-gift



nydelige nygifte








-de nygifte sammen med forloverene














- Tone A, H-J, og mæ uttafor nidarosdomen



















-mais (som va toastmaster) mæ og reidar... alvorlig høydeforskjell (som ikke har forandra sæ sia 10.kl, som æ har et lignede bilde fra)







kjempe koselig bryllup med masse god mat og kjempe god vin, og trivelige mennesker



that's it for now.. legge vel inn mer etter hvert som æ kjeder mæ , sia æ ikke har fått sommerjobb:/

back on the blogg-train

tenkte æ sku ta å bynne å blogge litt igjen..
greit å lage litt hallåy på nettet=D



jaja.. stay on .... (these roads)

torsdag, april 05, 2007

sooo.. what are we doing?

ikke veit æ, men æ kan nå' vise noen bilder of shit we have been doing=)

- har vært på "King Lear" på teateret i trondheim

- har vært på NoFo-awards

- hatt karneval. her e mæ og Helga, utkledd som fairytwins=) (med blåmerker fremdeles på armen etter å ha tatt ein beating)

-ute ein liten tur på Napoli, den lokale pizzaplassen, og nyter litt kjøpt og litt medbragt-

- for så seinere å kødde oss litt i senga til andreas=) lol!

- og no har endelig en uteplass åpna igjen,siden James Dean stengte for ei stung sia, så vi tar oss et lite vors før vi tur'e opp.. yeah!

-lol

-and then some..